Εορταστικές εκδηλώσεις σε όλο το νομό

5Η χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων θα φτάσουν φέτος σε όλους τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει από σήμερα στο Συκούριο και τη Νίκαια η Αντιπεριφέρεια Λάρισας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας, τους δήμους και τους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους.

Οι εκδηλώσεις, που έχουν στο επίκεντρό τους τα μικρά παιδιά, θα δώσουν το έναυσμα για την αναστροφή του αρνητικής ψυχολογίας που επικρατεί στο σύνολο της κοινωνίας και θα στείλουν μηνύματα χαράς κι αισιοδοξίας.

Θέατρο δρόμου,  παιδικά πάρτι, ξωτικά, ομαδικά παιχνίδια, ξυλοπόδαροι και μπάντες με χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα έχουν στο επίκεντρο τους πρωταγωνιστές των γιορτών, τα μικρά παιδιά.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν παιδικά πάρτι με τον Άη Βασίλη που  θα μοιράζει ζαχαρωτά στα παιδιά και με τον οποίο θα μπορούν να φωτογραφίζονται, ξωτικά, μπαλονοκατασκευές, face painting, ομαδικά παιχνίδια και τέλος, Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μουσική και χορό.

Επιπλέον, θα πραγματοποιείται και θέατρο δρόμου, όπου θα παρελαύνει ο Άη Βασίλης στους δρόμους της πόλης, ένας ξυλοπόδαρος, ένας μάγος, σε μία παράστασή που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους, καθώς και μουσική μπάντα η οποία θα παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

• Συκούριο

Σήμερα Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου Λαϊκή αγορά και Δημοτικό Σχολείο 10:30 π.μ.

• Νίκαια Σήμερα Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου «Πνευματικό Κέντρο» 5μ.μ. έως 8 μ.μ.:

• Τύρναβος

Αύριο Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου Αρχοντικό του Άη Βασίλη – Μουσείο Αμπέλου, Οίνου,   Οίκου Ανθρώπου ( Αρχοντικό Καράσσου) και Κεντρική πλατεία 10:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.         

• Μακρυχώρι

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου Κλειστό Γυμναστήριο Δημοτικού Σχολείου 10:30 π.μ. έως 2 μ.μ.

• Αγιά

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου Κέντρο και γύρω πεζόδρομοι 10:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

• Φάρσαλα Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου Κεντρική Πλατεία 10:30 π.μ. έως 2 μ.μ.

• Ελασσόνα

 Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου Κέντρο και γύρω πεζόδρομοι 10:30 π.μ. έως 2  μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ