Νέα 48ωρη απεργία στους δήμους

poe-otaΗ Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και συγκεκριμένα:

• Προκηρύσσει 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τη Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012.

• Συμμετέχει μαζικά στην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην «Πλατεία Κλαυθμώνος-Αντώνη Μανιτάκη» στις 12.00 το μεσημέρι. Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας ( Καρόλου 24-Πλ. Καραϊσκάκη -Αθήνα).

Σε ανακοίνωσή της η Ε.Ε. της ΠΟΕ ΟΤΑ αναφέρει: «Δηλώνοντας όντως «τρομοκρατημένοι» από την πολιτική της άθλιας τρικομματικής  συγκυβέρνησης που συνεχίζει κατά γράμμα τη μνημονιακή πολιτική των τελευταίων τριών ετών, που ξεκίνησε με στόχο «ένα εργαζόμενο για κάθε οικογένεια» και που θεωρεί πλέον «τη δουλειά προνόμιο», θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή στην πράξη των πολιτικών εξαθλίωσης της Ελληνικής κοινωνίας ενάντια σ’ αυτούς που θεωρητικά τουλάχιστον όφειλαν να την υπερασπίζονταν και να την υπηρετούν !!!  Στόχος των κινητοποιήσεων δεν είναι εν μέσω εορτών να θιγούν κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες που έχουν ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα από τις μνημονιακές πολιτικές της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης και που «παλεύουν» με όρους επιβίωσης. Δεν θα επιτρέψουμε να υπονομεύσουν τον δίκαιο αγώνα μας που μόνο στόχο έχει την διατήρηση του προνομίου της ζωής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ