Παρουσιάζεται βιβλίο του Ν. Πέντσα

427Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «αναδόμηση επιχειρησιακών κατευθύνσεων» του Νικολάου Ι. Πέντσα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας Παπακυριαζή 44.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί συζήτηση για απλούς τρόπους εφαρμογής στρατηγικού προγραμματισμού επιβίωσης και εξόδου από την κρίση, από πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Νομού Λάρισας.

Ο Νικόλαος Πέντσας είναι απόφοιτος της ΣΣΕ, του University of West Scotland και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Κατέχει μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στο Διεθνές Μάρκετινγκ και στα Τεχνικοοικονομικά Συστήματα Επιχειρήσεων. Έχει φοιτήσει στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Μεγάλης Βρετανίας από όπου κατέχει εξειδίκευση στην Ανώτατη Διοίκηση (Top Management).

Διαθέτει μία πλούσια εμπειρία, καθώς συνεργάστηκε με πλήθος διεθνών και εγχώριων επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει επιτελέσει υπεύθυνος επιχειρησιακού σχεδιασμού, δημοσίων σχέσεων, marketing και άλλες καίριες διοικητικές θέσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι εκπρόσωπος της Ελλάδος σε διάφορες επιτροπές του ΝΑΤΟ και ΟΑΣΕ, ενώ τα τελευταία 2 έτη, είναι κυβερνητικός εμπειρογνώμων της Ελλάδος στον ΟΗΕ.

Αυτή η εμπειρία του, είναι η πηγή από την οποία αντλεί τις γνώσεις του, που του επιτρέπουν να διδάσκει σε στρατιωτικές σχολές, σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών και σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως το capital.gr, rpn.gr, dramania.gr και news.gr.

Θεωρείται αυθεντία στην στρατηγική ανάπτυξη επιχειρήσεων, στις δημόσιες σχέσεις και στην στρατιωτική διπλωματία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ