Ενεργοί Πολίτες: Θα διαθέσουν γίγαντες, ελιές, αλεύρι, τυριά και πορτοκάλια

energoiΠέντε προϊόντα θα μοιράσουν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας το Σάββατο 2 Μαρτίου συνεχίζοντας τις διανομές τροφίμων που θέλουν να συνδυάζουν ελληνική προέλευση, ελεγμένη ποιότητα, χαμηλή τιμή και προσφορά για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες:

1. Φασόλια γίγαντες, φετινής σοδειάς, από τη Βασιλειάδα Καστοριάς προς 3,5 € το κιλό σε συσκευασία των 2 κιλών (7€).

2. Πορτοκάλια Ναβαλίνες και Μέρλιν, ζουμερά, από το νομό Ηλείας, συγκομιδής Φεβρουαρίου προς 0,30 € το κιλό σε συσκευασία των 10 κιλών (3 €).

3. Ελιές Χαλκιδικής, έτοιμες προς βρώση, χωρίς υγρά σε κενού αέρος συσκευασία Vacuum, από παραγωγό περιοχής Ορμύλιας, δύο τύπων: μαύρες γλυκοξυδάτες προς 2,70 € το κιλό σε συσκευασία του ενός κιλού (2,70€) και πράσινες τσακιστές εμπλουτισμένες με σέλινο, ρίγανη και τουρσί προς 2,30 € το κιλό σε συσκευασία του ενός κιλού (2,30€).

4. Αλεύρι δύο τύπων από τους αλευρόμυλους Σιούρη (Λάρισα) με πιστοποιητικά και χημικές αναλύσεις. Πρόκειται για αλεύρι «μαλακό» για όλες τις χρήσεις προς 0,60 € το κιλό σε συσκευασία των δέκα κιλών (6 €) και «σκληρό» προς 0,60 € το κιλό σε συσκευασία των δέκα κιλών (6 €).

5. Τυριά Βερδικούσιας Ελασσόνας, δύο τύπων: αιγοπρόβεια φέτα (20%-80%), που διανεμήθηκε στην προηγούμενη δράση, προς 5,98€ το κιλό σε συσκευασία μεταξύ 4,5 και 5 κιλών (25-30€) και γίδινο τυρί με κύριο συστατικό 100% παστεριωμένο γίδινο γάλα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το εύπεπτο λίπος και η χαμηλή χοληστερίνη προς 5,98€ το κιλό σε συσκευασία μεταξύ 4,5 και 5 κιλών (25-30€). (Και τα δύο είδη τυριών θα είναι σε συσκευασία τενεκέ με γάρο, αλλά θα πληρώσουν οι συμπολίτες το καθαρό βάρος που θα αναγράφεται στο εξωτερικό της συσκευασίας).

Υπενθυμίζεται ότι οι παραγγελίες, σε συσκευασίες, όχι σε κιλά, μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα των ΕΝΠΟΛ (www.energw.gr), είτε στα τραπεζάκια της Κεντρικής Πλατείας, καθημερινά (πρωινές ώρες).

Με την ευκαιρία, οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας» συνιστούν στους συμπολίτες τους να είναι προσεκτικοί σε ομάδες που ονομάζονται «κινήσεις πολιτών» που δεν τις χαρακτηρίζει ο εθελοντικός χαρακτήρας, που έχουν σωματειακή δομή άντλησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, ασαφή φιλανθρωπικό ρόλο και δεν είναι ανοιχτές σε έλεγχο και συμμετοχή, χαρακτηριστικά που δεν χαρακτηρίζουν τις αληθινές κινήσεις πολιτών. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ