Οι Active Member θα εμφανιστούν στο Μύλο 1927

760Την Κυριακή 3 Μαρτίου το γνωστό ανατρεπτικό συγκρότημα ACTIVE MEMBER θα εμφανιστεί στη Λάρισα στη σκηνή του Μύλου 1927. Οι ACTIVE MEMBER θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια και μαζί πολλά από τα παλιά σε μια μοναδική συναυλία στη Λάρισα.

Τα μέλη του συγκροτήματος δεν σταματάνε να φωνάζουν αυτές τις παράξενες μέρες ότι ο παλιός κόσμος καίγεται κι ότι ο καινούριος χτίζεται τώρα απ’ την αρχή.

Ζητούμενο και αγωνία τους είναι να μη μάς κλέψουν τη διάθεση να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς, με τον τρόπο μας. Μη μας στεγνώσουν κι άλλο.

Στο βάθος τους κρύβεται ένα παλιό μυστικό:

το αγκάθι οπλίζει το ρόδο.

Τα πρώτα 20 χρόνια για τους ACTIVE MEMBER ήταν – όπως τους αρέσει να τα αποκαλούν – η «πρώτη εποχή» τους. Τώρα γεμάτοι από στιγμές, την αγάπη του κόσμου, από εικόνες και, φυσικά, δράση σχεδιάζουν την επόμενη εποχή, τη «δεύτερη εποχή» τους.

Ξεκίνημα για τα καινούρια σκαρώματα είναι και η μουσική ενότητα Αρσενάλι (το πρώτο μέρος ήδη κυκλοφόρησε σε 2cd από τον Ιμάντα καθώς και δωρεάν από το κανάλι του γκρούπ στο youtube).

Αρσενάλι σημαίνει οπλοστάσιο … Έχοντας, λοιπόν, στα σεντούκια τους μαζεμένο τον «οπλισμό» τους, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia ξεκινάνε να ανταμώσουν για άλλη μια φορά με φίλους, αδέρφια κι ανήσυχους σε αρκετα σημεία της χώρας, αλλά και πιο έξω…

Είσοδος 12€ – Προπώληση 10€

Προπώληση: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ¨, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 57 , ΤΗΛ.2410.549.326;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ