ΑΝ.ΕΛ.: Προχωράμε – Ανατρέπουμε – Δημιουργούμε

45499Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου παρουσίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πολιτική σκηνή της χώρας εξέδωσε ο συντονιστής Θεσσαλίας του κόμματος Μιχ. Σακελλάρης λέγοντας ότι στόχος των ΑΝΕΛ είναι να επαναφέρουν τα χαμόγελα στην ελληνική κοινωνία. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Ο ένας χρόνος από την ίδρυσή τους βρίσκει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας που καταβάλει ο Ελληνικός Λαός, δίπλα στον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα, προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις της κοινωνικής εξαθλίωσης, της ανέχειας, της ανεργίας της εξαφάνισης χιλιάδων εμπόρων και επιχειρηματιών και της διάλυσης του κοινωνικού ιστού της χώρας.

Δυστυχώς για την πατρίδα μας και για τους νέους και τις νέες του τόπου οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα έχουν δεσμευτεί με τις υπογραφές τους εξαργυρώνοντας την πολιτική τους ανέλιξη με ενέχυρο τον εθνικό πλούτο και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας.

Αρκετά ως εδώ. Είναι ώρα να πάρουμε την τύχη μας και την τύχη των παιδιών μας στα χέρια μας. Όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε πέρα και έξω από κομματικές περιχαρακώσεις που τους μόνους που εξυπηρετούν είναι εκείνους που με τις πολιτικές τους όλα αυτά τα χρόνια μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση.  

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε παρόντες και ισχυροί στη διεκδίκηση της πραγμάτωσης του οράματος για μία ανεξάρτητη Ελλάδα που θα στηρίζεται στους δικούς της ανθρώπους, τις δικές της δυνάμεις και τις δικές της δυνατότητες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ