Κατάρτιση ανέργων στους Η/Υ στην Ελασσόνα

Ο Δήμος Ελασσόνας, σε συνεργασία με το  Κ.Ε.Κ. Ευρωπληροφόρηση Α.Ε., θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για επιδοτούμενα προγράμματα εκμάθησης Η/Υ εξ’ αποστάσεως, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 ώρα 11:00π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ελασσόνας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ (άρα απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή κάρτας ανεργίας). Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου.

Πρόκειται για ένα βολικό πρόγραμμα από άποψη διαχείρισης χρόνου, αφού έχει τη δυνατότητα ο καταρτιζόμενος να ορίσει ο ίδιος το πλάνο μελέτης του σε χώρο και χρόνο που επιθυμεί.

– 100 ώρες (χρονική διάρκεια 1,5 μήνας περίπου)

– ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 200 ΕΥΡΩ (2,00 ευρώ μικτό ανά ώρα κατάρτισης. Για τους καταρτιζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες πληθυσμού το εκπαιδευτικό επίδομα ανά ώρα κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των 3,00 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης). Πέραν του εκπαιδευτικού επιδόματος καλύπτονται οι δαπάνες διατροφής των καταρτιζομένων καθώς και οι δαπάνες μετακίνησης και διαμονής, όπου αυτό απαιτείται, σύμφωνα με τους όρους του ΕΣΔΕΚ.

– Ενότητες WORD, EXCEL, INTERNET, POWER POINT

– ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από το φορέα πιστοποίησης VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES (University of Cambridge) 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ