Νωρίς ξύπνησε ο δήμαρχος Τυρνάβου…

tzetz1Με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» όλης της χώρας να βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εδώ και πολύ καιρό έχοντας μάλιστα κάνει και 48ωρη απεργία στις 13 Φεβρουαρίου διεκδικώντας τα χρήματα τους, ο δήμαρχος Τυρνάβου εδέησε ένα μήνα μετά να πάρει θέση στο θέμα και να ζητήσει τώρα από το υπουργείο λύση.

Όπως αναφέρει σε παρέμβασή του οι αρμόδιοι ρίχνουν το πρόγραμμα στα χέρια ιδιωτών και παρακωλύουν οποιαδήποτε προσπάθεια ενεργοποίησής του, με απώτερο στόχο και σκοπό την παύση του προγράμματος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες ανήμποροι συμπολίτες μας, άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, να μείνουν στο παραπέτασμα της κοινωνίας, μόνοι, αβοήθητοι και πεινασμένοι, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον κοινωνικό ιστό των τοπικών μας κοινοτήτων αλλά και ολόκληρης της χώρας.

«Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους ως Δήμος Τυρνάβου αλλά και ως μέλος της ΚΕΔΕ είμαστε αρωγοί στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του προγράμματος και διεκδικούμε άμεσα την χρηματοδότηση και συνέχισή του μέσα από τις δομές των Δήμων και των κοινωφελών τους επιχειρήσεων για να προστατευθούν οι κοινωνίες μας», σημειώνει ο δήμαρχος που πάλι καλά κατάφερε έστω και τώρα να ξυπνήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ