Μαθήματα αγγλικών για επιχειρηματίες

epimΤο Επιμελητήριο Λάρισας ενημερώνει ότι στις 25 και 26/5/2013 θα διοργανώσει ΔΩΡΕΑΝ σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, στο πλαίσιο της στήριξης των επιχειρήσεων μελών του και της επιμόρφωσης των στελεχών τους, με στόχο τη βελτίωση των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων για τις συναλλαγές και τη συνεργασία τους με ξένες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, 12ωρο πρόγραμμα επιμόρφωσης εξειδικευμένων Αγγλικών (Business English) για τα στελέχη των επιχειρήσεων με θέμα «Meeting and dealing with foreign clients”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΟΠΕ και την Ελληνοαμερικανική Ενωση , είναι 12 ωρών και απαιτείται οι συμμετέχοντες να έχουν γνώση της αγγλικής σε ικανοποιητικό βαθμό (επίπεδο lower). O αριθμός των συμμετεχόντων θα ανέρχεται αυστηρά στους 12 και θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία που θα υποβληθεί η αίτηση συμμετοχής.

Για την άρτια οργάνωση και προετοιμασία του σεμιναρίου παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου Λάρισας info@larissa-chamber.gr ή με φαξ στο 241-257522, υπόψη κας Τσολάκη το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 9-4-2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ