Οικιακή βοηθός ξάφριζε κοσμήματα από το σπίτι που δούλευε

voitosΣυνελήφθη, χθες (02-04-2013) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 48χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών χαπιών. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 49χρονου ημεδαπού, η συλληφθείσα, εργαζόμενη στην οικία του ως οικιακή βοηθός, αφαιρούσε τμηματικά κοσμήματα.
Αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, χθες (02-04-2013) το πρωί, έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση την οικία, στο εσωτερικό της οποίας ο 49χρονος είχε τοποθετήσει σε συγκεκριμένο χώρο κοσμήματα κι ένα (1) προσημειωμένο χαρτονόμισμα των είκοσι (20) ευρώ.

Η συλληφθείσα προσήλθε στην οικία και κατά την αποχώρησή της απ’ αυτή ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, όπου κατά τον έλεγχο που της διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των είκοσι (20) ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 48χρονη, εκμεταλλευόμενη την παροχή υπηρεσιών στην οικία του 49χρονου από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους, αφαιρούσε τμηματικά κοσμήματα, συνολικής αξίας (6.000) ευρώ. Διερευνάται η περαιτέρω διάθεση των κοσμημάτων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα επτά (37) ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό των (210) ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ