Τέσσερις συλλήψεις για δύο κλοπές

$RPTIDENΣυνελήφθησαν, σήμερα (03-04-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας (Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.)), τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 26, 33, 34 και 21 ετών για δύο περιπτώσεις απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (02-04-2013) το μεσημέρι, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, προσέγγισαν οικία 53χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου αφού προξένησαν φθορές στο σύστημα συναγερμού, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν είσοδο με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους στον Τύρναβο και την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, όπου και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες (02-04-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, οι τέσσερις (4) συλληφθέντες, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, προσέγγισαν την οικία 65χρονου ημεδαπού. Εκεί, αφού προξένησαν φθορές σε σύστημα συναγερμού, παραβίασαν την κεντρική είσοδο με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, πλην όμως έγιναν εκ νέου αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις (4) ημεδαποί είχαν ενοικιάσει το ανωτέρω Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο, προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους και να καταστήσουν δύσκολο τον εντοπισμό τους, παραποίησαν έντεχνα τον αριθμό κυκλοφορίας του, τοποθετώντας ταινία στην οπίσθια πινακίδα.

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ