Να προχωρήσουν ενστάσεις και αγροπεριβαλλοντικά

john (5)Συνάντηση με τον διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα κ. Αθαν. Βαλιώτη είχε στο γραφείο της η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, παρουσία και του διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας κ. Παν. Καλφούντζου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η πορεία της καταχώρισης των ενστάσεων για τα αγροπεριβαλλοντικά – με αφορμή και την σχετική επιστολή που έστειλε πρόσφατα η αντιπεριφερειάρχης και κατόπιν της οποίας «άνοιξε» το σύστημα – και γενικότερα θέματα που αφορούν στον αγροτικό κόσμο της περιοχής και είναι αρμοδιότητας του ΟΠΕΚΕΠΕ, έτσι ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός προς όφελος πάντα των αγροτών της περιοχής μας.
Η αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε πως η συνάντηση επιβεβαιώνει το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας που υφίσταται ανάμεσα στον ΟΠΕΚΕΠΕ Λάρισας και την Περιφερειακή Ενότητα, τονίζοντας όμως ταυτόχρονα την ανάγκη μιας πιο στενής συνεργασίας και με την κεντρική διοίκηση  του Οργανισμού.
Τέλος, η κ. Καραλαριώτου εξέφρασε την βούληση ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον αυτό  το θετικό κλίμα, με γνώμονα πάντα τα οφέλη που μπορεί να έχει για τον αγροτικό πληθυσμό του νομού.
 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com