Στο ΤΕΙ Λάρισας ο Αλ. Τσίπρας

tsiprΜε αφορμή τις φοιτητικές εκλογές στις 17 Απρίλη οι Νέοι & νέες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πραγματοποιούν την κεντρική προεκλογική τους εκδήλωση την Δευτέρα 15/4/2013 και ώρα 13:00 στα γρασίδια του Τ.Ε.Ι Λάρισας με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ, Αλέξη Τσίπρα και την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ Λάρισας Ηρώ Διώτη.

Ήδη από την ψήφιση και την εφαρμογή του πρώτου Μνημονίου, αλλά και πιο έντονα με τη συνέχιση της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η κοινωνία βιώνει την πιο σκληρή επίθεση των τελευταίων ετών. Μειώσεις μισθών και συντάξεων, χαράτσια, ανεργία, κατάρρευση κοινωνικού κράτους, πλήρης κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και η όξυνση της καταστολής και η ποινικοποίηση κάθε μορφής αντίστασης συνθέτουν ένα ασφυκτικό σκηνικό για την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Ειδικά, οι νέοι και οι νέες βρίσκονται στο επίκεντρο της επίθεσης, αντιμετωπίζοντας αδιέξοδα στην καθημερινότητά τους, κάτι που ισχύει όχι μόνο για τους φοιτητές, αλλά και για τους μαθητές (υποσιτισμός, έλλειψη προσωπικού και υποδομών στα σχολεία, σχολική διαρροή) και τους νέους εργαζόμενους (6 στους 10 νέους είναι άνεργοι, ανεργία για 6 στους 10 νέους, ανασφάλιστη ή/και και επισφαλής εργασία, μετανάστευση).

Η εκλογική μάχη είναι για μας ένας σταθμός μέσα σε μία σειρά από μάχες που δίνουμε και θα δώσουμε το επόμενο διάστημα, ένας κόμβος στο μεγάλο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων μας. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με όραμα την οικοδόμηση του Πανεπιστημίου και της κοινωνίας των αναγκών μας, με το βλέμμα στραμμένο στη συνολική πολιτική ανατροπή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com