Πανελλαδική αγροτική συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ στη Λάρισα

dimarΗ Δημοκρατική Αριστερά συγκαλεί το Σάββατο 13/04/2013 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας Πανελλήνια Αγροτική Σύσκεψη του κόμματος. Το θέμα της σύσκεψης είναι ο  «Στρατηγικός Σχεδιασμός της Αγροτικής Ανάπτυξης με ορίζοντα το 2020». Οι ομιλητές και τα αντίστοιχα θέματα που θα αναλύσουν είναι:

Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος (Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων): «Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020 ως βασικό εργαλείο»

Δημήτρης Λώλης (Γεωπόνος): «Η Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020 – Οι κρίσιμες αλλαγές στον Πυλώνα 1».

Νίκος Σκιαδάς (Γεωπόνος – Μελετητής, Πρώην Γενικός Διευθυντής Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου): «Συνεταιρισμοί και άλλες μορφές συλλογικότητας: βαδίζοντας σε μια ριζική αναδιοργάνωση»

Βασίλης Μιχαλόπουλος (Dr Γεωπόνος-Οικονομολόγος, Διευθ. Αγροτικής Οικονομίας περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας): «Μεταποίηση, πιστοποίηση, επιχειρηματικότητα/διακίνηση αγροτικών προϊόντων»

Λουκία Αικατερινιάδου (Ερευνήτρια του ΕΘΙΑΓΕ Θεσσαλονίκης): «Έρευνα και καινοτομία στον αγροτικό τομέα και στη μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων-Αγροτική Εκπαίδευση».

Δήμητρα Χαλικιά (Δασολόγος, Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ): «Αναδιοργάνωση των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα διοίκησης/αυτοδιοίκησης (Υπουργείο, Αποκεντρωμένες, Αιρετές, Δήμοι)»

Τέλος θα παρέμβουν οι Βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Θωμάς Ψύρρας και η κα Νίκη Φούντα καθώς και ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ