Τρεις συλλήψεις για πλαστό χαρτονόμισμα και ναρκωτικά χάπια

$RUIVPFBΣυνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 32χρονη ημεδαπή και τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν (δύο 26χρονοι κι ένας 30χρονος), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και της κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η 32χρονη συλληφθείσα προχθές (09-04-2013) το βράδυ μετέβη σε μίνι μάρκετ και αγόρασε προϊόν, πληρώνοντας την 59χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος με πλαστό χαρτονόμισμα των (20) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε, επιβιβαζόμενη σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο οποίο την ανέμεναν οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 30 ετών.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και οι ανωτέρω δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.

Στην κατοχή της 32χρονης και του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των (56,60) ευρώ, μέρος του οποίου αποδόθηκε στην παθούσα, καθώς αντιστοιχούσε στα ρέστα που έδωσε στη συλληφθείσα από την πώληση του προϊόντος.

Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (58) ολόκληρα και (9) μισά ναρκωτικά χάπια.

Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες της 32χρονης και του 26χρονου συλληφθέντα κατά τις οποίες βρέθηκαν αντίστοιχα και κατασχέθηκαν δύο (2) ολόκληρα και τρία (3) μισά ναρκωτικά χάπια, καθώς και μία συσκευασία με κάνναβη βάρους (0,5) γραμμαρίων.

Επίσης, κατά την έρευνα στην οικία του 26χρονου, συνελήφθη ο συνομήλικoς συγκάτοικος του, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ακόμη μία (1) συσκευασία με κάνναβη βάρους (0,6) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ