Η διαμάχη Σατανάς-Ομπάμα

2Όταν ο παραγωγός Mark Burnett και η υποψήφια για Έμμυ ηθοποιός και γυναίκα του, Roma Downey, δημιούργησαν τη μίνι σειρά Η Βίβλος”, περίμεναν να ακούσουν την άποψη των κριτικών. Αν και Η Βίβλος” κράτησε κολλημένους στην τηλεόραση 100 εκατομμύρια τηλεθεατών κατά τη διάρκεια των πέντε πρώτων επεισοδίων στο History Channel, μια συγκεκριμένη κριτική προέκυψε αναπάντεχα: Μερικοί τηλεθεατές θεώρησαν ότι ο σατανάς έμοιαζε με τον Πρόεδρο Ομπάμα

Η απάντηση της Downey όταν το άκουσε τον συγκεκριμένο ισχυρισμό ήταν :«Ειλικρινά νιώθω τρομοκρατημένη».

Η Downey δεν περίμενε η δημόσια συζήτηση για τη μίνι σειρά να επικεντρωθεί στο πρόσωπο του σατανά. Περίμενε οι τηλεθεατές να μιλούν για τον Ιησού. “Μια μέρα πριν ξεσπάσει η διαμάχη για το αν ο Ομπάμα μοιάζει το σατανά στη σειρά ή όχι, ο Ιησούς είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην οθόνη,” είπε στην Oprah. Και περίμενα την επόμενη ημέρα οτι ο Ιησούς θα είναι στα χείλη όλων Το να είναι ο σατανάς το επίκεντρο των συζητήσεων είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό.” . Αγαπάμε τον πρόεδρο», λέει. Δεν νιώθουμε τίποτα άλλο , παρά σεβασμό για το πρόσωπό του. Νιώθαμε σαν να βρισκόμαστε σε ομηρία.”

Ο Burnett αντιμετωπίζει την κριτική διαφορετικά. «Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα», λέει, και Και πρέπει να δεχόμαστε την κριτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ