Η Ρ. Κράτσα σε ημερίδα για τη γυναίκα επιχειρηματία

kratsaΗμερίδα για την γυναίκα επιχειρηματία διοργανώνουν την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, ο ΕΣΥΝΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας )  και το Επιμελητήριο Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία θα παραστεί και θα χαιρετίσει η Ευρωβουλευτής – πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007- 2012, κ. Ρόδη Κράτσα, θα παρουσιαστούν  τα αποτελέσματα  της έρευνας με θέμα «Η γυναίκα επιχειρηματίας ευθέως».

Η έρευνα παρουσιάζεται για πρώτη φορά εκτός Αθήνας, ενώ η πρώτη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2013, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ομιλητές τη εκδήλωσης θα είναι  οι κ.:

– Δρ Σαλαμούρης Ιωάννης –  Παρουσίαση έρευνας: Η γυναίκα επιχειρηματίας “ευθέως”

– Δρ. Πανουργιά Κίττυ Σύμβουλος Επιχειρήσεων –  Ευρωπαία Πρέσβειρα για την γυναικεία Επιχειρηματικότητα με θέμα « Ευρωπαική Στρατηγική για τις Γυναίκες»

– κ.  Alice Κοροβέση (κατασκευές-Βιοκλιματικά κτίρια) – Πράσινη επιχειρηματικότητα.

Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Αντρέας Γιουρμετάκης.

Σε δηλώσεις της σχετικά με την εκδήλωση η κ. Καραλαριώτου επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε στη Λάρισα μία τόσο σημαντική εκδήλωση  κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, τα αποτελέσματα της έρευνας για το γυναικείο «επιχειρείν». Με αυτό τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα για προβληματισμό αλλά και δράση, τόσο στις γυναίκες επιχειρηματίες που τόλμησαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, όσο και σε αυτές που ακόμη το σκέφτονται αλλά αμφιβάλλουν για τις δυνατότητές τους. Βασικό μήνυμα, άλλωστε, της έρευνας που θα παρουσιαστεί είναι  ότι  όσες Ελληνίδες επιθυμούν να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση θα πρέπει να ξεπεράσουν τους φόβους και τους ενδοιασμούς τους και να τολμήσουν δυναμικά. Η γυναίκα επιχειρηματίας “ευθέως”… Καλούμε λοιπόν όλες τις γυναίκες που είναι ήδη επιχειρηματίες αλλά  και όσες θέλουν να δραστηριοποιηθούν αλλά δεν γνωρίζουν τον τρόπο, να πλαισιώσουν την εκδήλωση και να ενημερωθούν από καταξιωμένους ομιλητές, τόσο για τα αποτελέσματα αυτής της εξαιρετικής έρευνας, όσο και τις προοπτικές που διανοίγονται μπροστά τους»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ