Βόμβες με καρφιά έσπειραν το θάνατο στη Βοστόνη

BostΟλο και συγκλίνουν σε τρομοκρατικό χτύπημα οι αρχές στη Βοστόνη, μετά μάλιστα και την ανακάλυψη ότι οι βόμβες που εξερράγησαν είχαν καρφιά και γυαλιά με στόχο να πλήξουν όσο το δυνατό περισσότερα άτομα. Οι πληροφορίες έρχονται με μορφή καταιγίδας και πλέον πολλά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης νεαρός που κατάγεται από τη Σαουδική Αραβία τον οποίο συνέλαβαν πολίτες και παρέδωσαν στις αστυνομικές αρχές αφού εκτίμησαν ότι λίγο πριν τις εκρήξεις κινούνταν ύποπτα ενώ αμέσως μετά τις εκρήξεις επιχείρησε να διαφύγει σοβαρά τραυματισμένος.

Εν τω μεταξύ συνεχίζει να επικρατεί ένα τεράστιο μπέρδεμα για το συνολικό αριθμό των νεκρών και των τραυματιών, αφού ΜΜΕ που ανήκουν στον όμιλο του Μέρντοχ κάνουν λόγο για 12 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες, όταν επίσημα οι αρχές μιλούν για 3 νεκρούς και 150 περίπου τραυματίες εκ των οποίων οι 20 σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα ο πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστόνη Ηλ. Φωτόπουλος μιλώντας νωρίς το πρωί σε κανάλια της Αθήνας ξεκαθάρισε ότι όλοι οι Ελληνες που πήραν μέρος στον μαραθώνιο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ επισήμανε ότι άρχισαν και πάλι να λειτουργούν τα κινητά τηλέφωνα. Πάντως και ο κ. Φωτόπουλος όπως άλλωστε και οι επίσημες αρχές της Βοστόνης αρνήθηκε να μιλήσει για τρομοκρατικό χτύπημα, παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας και του FBI. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ