Ενημέρωση για τις ανοιξιάτικες καλλιέργειες στο δημοτικό λαχανόκηπο

ekdilosi2Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ» διοργάνωσαν εκδήλωση στο χώρου του Δημοτικού Λαχανόκηπου για την ενημέρωση των ωφελουμένων για τις ανοιξιάτικες καλλιέργειες, στo πλαίσιo του προγράμματος «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ» Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στον Δήμο Λαρισαίων».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ωφελούμενοι του Δημοτικού Λαχανόκηπου και ενημερώθηκαν για τις ανοιξιάτικες καλλιέργειες καθώς και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο χώρο.

Ο Δημοτικός Λαχανόκηπος δίνει την ευκαιρία σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα των ιδίων και των οικογενειών τους, αμυνόμενοι στην οικονομική κρίση. Παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής στη φύση, το κίνητρο της δημιουργίας, την ανάπτυξη του πρασίνου και πολλά άλλα. Στη Δομή παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων στο τηλέφωνο: 2410680234.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ