Με «… ολίγη από Αχελώο» ξεκινά προεκλογικό αγώνα ο Κ. Αγοραστός

συνΣυνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε στο περιφερειακό συμβούλιο μεταξύ του περιφερειάρχη και της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Η. Διώτη, δίνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένοντας στη θέση ότι ο Αχελώος δεν είναι το έργο που χρειάζεται η Θεσσαλία. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Όπως κάθε παράγοντας της Ν.Δ. έτσι και ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός μπήκε στο τρυπάκι της επίθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ. Με κάποια καθυστέρηση, είναι αλήθεια, σε σχέση με άλλα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ/EKM και στη βουλευτή Ηρώ Διώτη. Ο κ. Αγοραστός, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για ¨πολιτική δειλία¨!

Αλλά σε τι συνίσταται η ¨πολιτική δειλία¨; Κατά τον κ. Κ.Α. η βουλευτής έθεσε ερωτήματα για να μη δηλώσει καθαρά τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αχελώο!!!

Επειδή δεν αμφισβητούμε την αντιληπτική ικανότητα του κ. Περιφερειάρχη.

Επειδή και οι πέτρες ξέρουν ότι ¨είναι γνωστή η αποστροφή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στον Αχελώο¨ όπως λέει και το ΚΚΕ.

 Δια ταύτα έχουμε το δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι ο κ. Αγοραστός εγκαινιάζει την προεκλογική του καμπάνια με …. Ολίγον από Αχελώο! Φυσικά καμιά πρωτοτυπία δεν υπάρχει σε αυτή την επιλογή.

Είναι γνωστό πως Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεκαετίες τώρα εκτρέπουν σταθερά τον Αχελώο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Τα ερωτήματα παρόλα αυτά παραμένουν αναπάντητα:

• Πώς θα γεμίσει ο υδροφόρος ορίζοντας όταν δεν υπάρχει στον προγραμματισμό κανένα εγγειοβελτιωτικό έργο;

• Πώς θα επαρκέσουν τα 250.000 εκ. κυβικά νερό που προβλέπονται τελικά από το σχέδιο που ουσιαστικά είναι σταγόνα στον ωκεανό;

• Πώς δε θα γίνει μείωση των αρδευόμενων εκτάσεων όταν προκρίνεται μείωση της άρδευσης 457.000 λίτρα ανά στρέμμα;

• Πώς θα διασφαλιστεί η μείωση του κόστους παραγωγής αγροτικών προϊόντων όταν από το σχέδιο προκρίνεται τιμολόγηση της κατανάλωσης του αρδευόμενου νερού και μάλιστα όταν το μνημόνιο προβλέπει και ιδιωτικοποίηση των φραγμάτων;

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στην κατασκευή μικρών φραγμάτων για να απαντήσουμε τώρα στο πραγματικό πρόβλημα κι ας αφήσουμε τους μεγαλοϊδεατισμούς που κρατήσανε δεκαετίες όμηρους τους αγρότες στην περιοχή της Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ