Χρ. Ζώης: Σε οριακή κατάσταση λειτουργίας το σύστημα υγείας

iatriko syllogoΣτο πλαίσιο των επαφών του με επιστημονικούς συλλόγους και παραγωγικούς φορείς της χώρας ο Πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Γραμματείας κ. Γιάννη Μανώλη και το Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων κ. Νίκο Πρωτέκδικο, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλη Βλασταράκο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα του Συστήματος Υγείας και του ιατρικού κόσμου.Ο κ. Βλασταράκος παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου τονίζοντας ότι το σύστημα υγείας στην Ελλάδα είναι σε οριακή κατάσταση λειτουργίας, έτοιμο να καταρρεύσει. Ο κ. Ζώης, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε για την υποστήριξή του στο ιατρικό προσωπικό της χώρας και ιδιαίτερα στους νέους ιατρούς, που οδηγούνται στην μετανάστευση.

Normal
0

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;}
Τέλος εξέφρασε την αγωνία του για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και τόνισε ότι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την «Νέα ΜΕΡΑ» η διατύπωση ρεαλιστικής πρότασης για την πλήρη λειτουργία του συστήματος υγείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ