Σημαντικοί αγώνες δρόμου στη Θεσσαλία

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ - ΓΟΥΛΑΣΜια σειρά από σημαντικές διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλία. Αυτό έγινε γνωστό μετά την συνάντηση που είχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων κ. Νικόλαος Γούλας.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Από την αρχή της θητείας μας ως αιρετή Περιφερειακή Αρχή έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλία. Η Θεσσαλία πλέον έχει μπει όχι μόνο στο πανελλήνιο αλλά και στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων, με άρτιες διοργανώσεις και σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Εμείς στηρίζουμε τον αθλητισμό γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο χρόνια στη ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνια. Μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, με τις διοργανώσεις αυτές χιλιάδες αθλητών, συνοδών, γονέων, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού, έρχονται και διαμένουν για κάποιες ημέρες στην περιοχή μας και τονώνουν την τοπική αγορά, δημιουργώντας ένα υγειές αθλητικό περιβάλλον. Η στήριξη μας στο αθλητισμό και η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους είναι δεδομένη», σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Οι διοργανώσεις αυτές είναι οι εξής:

– 12 Μαΐου, «4ος Ιπποκράτειος Δρόμος» 10 χλμ στη Λάρισα

– 12 Μαΐου, «Αγώνας Μνήμης Θυσίας 8χλμ στην Άνω Κερασιά» Λίμνη Κάρλα

– 26 Μαΐου, «Δρόμος Υγείας Βόλου 16 χλμ»

– 3ο δεκαήμερο Ιουνίου «Καραισκάκειος δρόμος 25 χλμ»  στη διαδρομή Καρδίτσα-Μαυρομμάτι

Ενώ πριν 2 εβδομάδες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 6ος Ημιμαραθώνιος Τρίκαλα-Καλαμπάκα.

Παράλληλα ο κ. Γούλας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις υπόλοιπες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και για το φιλανθρωπικό έργο της Ομοσπονδίας καθώς έσοδα από χορηγίες και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων πηγαίνουν σε ευαγή ιδρύματα και συλλόγους με κοινωνικό έργο.

Normal
0

MicrosoftInternetExplorer4

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com