ΑΝΕΛ: Το συνέδριο θα αποφασίσει για προσχωρήσεις

ανελΜια άλλη διάσταση στη σημερινή ανακοίνωση του Πατριωτικού Κέντρου στο οποίο ανήκει και ο τυρναβίτης Αστ. Ροντούλης, περί συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, επιχειρούν να δώσουν από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, αφού φαίνεται ότι η ανακοίνωση της συνεργασίας ξεσήκωσε θύελα αντιδράσεων, επισημαίνοντας ότι όλα τα θέματα περί προσχωρήσεων θα τα αποφασίσει το συνέδριο του κόμματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Επειδή σε διάφορα μέσα ενημέρωσης εγράφη περί προσχωρήσεων στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πριν τις διαδικασίες του ιδρυτικού τους συνεδρίου, διευκρινίζεται το εξής:

Το μόνο αρμόδιο όργανο, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, να αποφασίσει για οποιαδήποτε προσχώρηση ή συνεργασία με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το ιδρυτικό συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι δημοκρατικά εκλεγμένοι σύνεδροι”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι εμείς δεν αναφέραμε τίποτα περί προσχωρήσεων, αλλά μεταδώσαμε την ανακοίνωση του Πατριωτικού Κέντρου που μιλούσε περί αποδοχής της πρόσκλησης Καμμένου για συνεργασία.

Τώρα αν οι ΑΝΕΛ έχουν εσωτερικά προβλήματα και επιχειρούν να κάμψουν αντιδράσεις είναι άλλο θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ