Δύο συλλήψεις για μαστροπεία στη Λάρισα

Αστυνομικοί συνέλαβαν και μία 56χρονη για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων

μαστροπΣυνελήφθησαν, χθες (16-04-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 65χρονος ημεδαπός και μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καφετέριας αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της κατοχής ναρκωτικών.

Επιπλέον, συνελήφθη μια 56χρονη ημεδαπή, υπάλληλος του καταστήματος για στέρηση βιβλιαρίου υγείας, ενώ σε βάρος της σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων».

Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο συλληφθείς εκδίδει σε πελάτες, έναντι αμοιβής, γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα ως σερβιτόρες.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικός μετέβη στο συγκεκριμένο κατάστημα, προσποιούμενος τον «πελάτη». Εκεί, αφού προηγήθηκε προφορική συμφωνία με τον συλληφθέντα, έδωσε στην 40χρονη που ήταν υπεύθυνη στο ταμείο του καταστήματος, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (170) ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 56χρονη ημεδαπή σερβιτόρα.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος – «κουπέ» κι ενώ η 56χρονη άρχισε να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις, επενέβησαν αιφνιδιαστικά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και συνέλαβαν τους δράστες.

Στο ταμείο βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (170) ευρώ, ενώ κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (1.350) ευρώ.

Παράλληλα, στην κατοχή της 40χρονης συλληφθείσας βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν επτά (7) ναρκωτικά χάπια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ