Ο δήμος Λάρισας πληρώνει 958,5 ευρώ συνδρομή για 1 μη ημερήσια εφημερίδα!!!

ΒΕΑΤΩΛΞ-ΚΚΡ-signedΑίσθηση προκαλεί η απόφαση του δήμου Λαρισαίων που αναρτήθηκε στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” και σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 958,5 ευρώ για συνδρομή για 1 φύλλο μιας εφημερίδας που σίγουρα δεν είναι ημερήσια, ενώ και στην απόφαση δεν αναφέρεται η περιοδικότητα της έκδοσής της.

Πρόκειται για την υπ’ αριθμ. 39/12-4-2013 απόφαση που υπογράφει η αντιδήμαρχος κ. Ευαγ. Ντάβαρη και η οποία προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Σίγουρα θα πρέπει να μας διευκρινίσει η αντιδήμαρχος που φυσικά υπέγραψε την απόφαση μετά από σχετική θετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, για το πόσα φύλλα της συγκεκριμένης εφημερίδας περιλαμβάνει η συμφωνία των 958,5 ευρώ με ΦΠΑ που ενέκρινε, πόσο μπορεί να κοστίζει το 1 φύλλο αυτής της εφημερίδας. Ποιο είναι το περιεχόμενό της και αξίζει τόσα πολλά χρήματα, όταν η συνδρομή σε μια καθημερινή εφημερίδα κοστίζει μακράν λιγότερα χρήματα.

Το κυριότερο όμως θα πρέπει να μας πει ποια είναι η αναγκαιότητα να ξοδευτούν τόσα χρήματα τη στιγμή που η χώρα και ο λαός υποφέρουν, ο δήμος Λάρισας δεν μπόρεσε να εισπράξει πριν από λίγες μέρες τα χρήματα που του αναλογούσαν από τους ΚΑΠ, ενώ έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα για την εξόφληση χρεών προς το δημόσιο, τα σφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές.

Κάθε απάντηση είναι δεκτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ