Εκδήλωση του ΣΘΕΒ για τις καλές πρακτικές στις εξαγωγές

στεβΕκδήλωση με θέμα Καλές Πρακτικές Εξαγωγών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, την Τρίτη, 23 Απριλίου 2013, στις 7 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας – 1ος όροφος).

Μέσα από τις ομιλίες τους, οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι αυτών θα μοιραστούν όλη τους την πορεία, τις δυσκολίες, ακόμη και αποτυχίες που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ώστε να μπορέσουν να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Σε αυτή την εκδήλωση θα μιλήσουν οι: κα Τζένη Ναρκελή, υπεύθυνη πωλήσεων για τα προϊόντα φρούτου στο Τμήμα Εξαγωγών της εταιρείας Intercomm Foods, κ. Βασίλης Καζάνας, οικονομικός διευθυντής της «Βίγλα Ολύμπου», κ. Γιάννης Τσερέπας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Lariplast και Γιάννης Καντώνιας, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Cosmos Profil Aluminium, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ, Απόστολος Δοντάς.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη εξαγωγικών & εισαγωγικών επιχειρήσεων, νέους εξαγωγείς – επιχειρηματίες αλλά και σε όσους γενικώς συναλλάσσονται με το εξωτερικό.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί cd με τον οδηγό εξαγωγών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Έλενα Καματέρη (τηλ. 2410555507, e-mail: kamateri@sthev.gr).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ