Θα έπρεπε να κρύβονται από ντροπή…

σακελΜε αφορμή την τεράστια μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης & των αντίστοιχων εσόδων για το Κράτος, ο συντονιστής Θεσσαλίας και Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Σακελάρης σε δήλωσή του έκανε λόγο για λάθος συνταγές που τιμωρούν τους πολίτες:

«Τιμωρήσανε με ‘’ξεπάγιασμα’’ την ήδη δοκιμασμένη και εξαντλημένη κοινωνία ολόκληρο τον χειμώνα υπηρετώντας τους αριθμούς και όχι τους πολίτες και δεν τους απασχόλησε πως έζησε αυτός ο κόσμος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με τις λάθος συνταγές και τις λάθος πολιτικές που εφαρμόζουν όσοι με περισσή ευκολία υπηρετούν ή υπηρέτησαν, τους δυνάστες του τόπου συνεχίζουν την λεηλασία της Χώρας  και δυστυχώς για όλους μας από τα δικά τους λάθη χάνονται και ανθρώπινες ζωές.

Οι δύο νέοι που πέθαναν στη Λάρισα από το κρύο, σήμερα θα διαπίστωναν πως δεν καταλάβαμε τίποτα και όλοι εμείς οι πολίτες και όχι μόνο οι ξεπουλημένοι και αριθμολάγνοι των μνημονιακών Κυβερνήσεων των τριών τελευταίων χρόνων, γιατί τελικά η αλήθεια είναι ότι άλλο να διαβάζεις πως άνθρωποι πεινάνε και άλλο να πεινάς, άλλο να μαθαίνεις ότι άνθρωποι κρυώνουν και άλλο να κρυώνεις εσύ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ EΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε ένα χρόνο πριν και θα αγωνιστούμε για να ξαναβρεί την κλεμμένη του αξιοπρέπεια και περηφάνια ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα», ανέφερε ο κ. Σακελάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ