Σε κρίσιμη κατάσταση πεντάχρονο κοριτσάκι μετά από κτηνώδη βιασμό

2Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στο Νέο Δελχί μάχεται για τη ζωή της μετά την απαγωγή και το βάναυσο βιασμό για δύο ολόκληρες ημέρες από έναν 22χρονο γείτονα…

Ο διοικητής του Swami Dayanand Νοσοκομείου, όπου το κορίτσι έχει εισαχθεί, δήλωσε την Παρασκευή ότι η κατάστασή της είναι “κρίσιμη” και ότι αντικείμενα αφαιρέθηκαν από το σώμα της. Περιγράφει το συμβάν ως «βάρβαρη σεξουαλική επίθεση», και είπε ότι ο βιαστής προσπάθησε να την στραγγαλίσει και να την αφήσει να πεθάνει.

Ο πατέρας του κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία προσπάθησε να δωροδοκήσει την οικογένεια με 2.000 ρουπίες (37 δολάρια) για να “κρατήσουν το στόμα τους κλειστό”, και στην αρχή οι αστυνομικοί ήταν απρόθυμοι να καταχωρίσουν την καταγγελία της οικογένειας (οτι είχε εξαφανιστεί το παιδί). Στη συνέχεια, η αστυνομία «μας ζήτησε να είμαστε ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι τουλάχιστον βρέθηκε ζωντανή,» δήλωσε ο πατέρας.

Μέλη της οικογένειας, γείτονες και ακτιβιστές πραγματοποίησαν διαδηλώσεις έξω από το νοσοκομείο, με συνθήματα κατά της αστυνομίας και των αρχών.

Οι γυναίκες ακτιβίστριες καταδίκασαν τα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά των γυναικών και απαίτησαν την άμεση σύλληψη του κατηγορουμένου ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Πηγή:AlJAZEERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ