Πρεμιέρα την Κυριακή για το μιούζικαλ «ΥΠΕΡπαραγωγής»

ΥΠΕΡπαραγωγηςΌλα είναι έτοιμα για τη μουσικοθεατρική παράσταση «ΥΠΕΡπαραγωγής» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Μια προσπάθεια μηνών, που ανοίγει αυλαία αύριο Κυριακή 21 Απριλίου, με καθημερινές παραστάσεις έως και τις 28 Απριλίου. Την Παρασκευή, οι βασικοί συντελεστές του μιούζικαλ παραχώρησαν συνέντευξη τύπου αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πτυχές της προετοιμασίας του έργου.

Η χορογράφος και παραγωγός, Φαίη Β. Σούκου επισήμανε πως καθώς η ιδέα γεννήθηκε ένα χρόνο πριν, το έργο δουλεύεται σχεδόν 9 μήνες. 60 συντελεστές εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι Λαρισαίοι, με συστηματική δουλειά, με θέληση και μεράκι, καταφέρνουν το αδύνατο… «Υπερπαραγωγής»… εν καιρώ κρίσης…

1Απ’ την πλευρά του ο σκηνοθέτης Νικόλας Μακρής αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της παράστασης τονίζοντας ότι περιλαμβάνει τραγούδια από την δεκαετία του ’80, Disco, αλλά και επιτυχίες που ενώ είναι γνωστές δεν παίζονται συχνά στο θέατρο.

Σε ότι αφορά στο έργο, η υπόθεση συνοψίζεται στο εξής: «Πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τις τέχνες; Πόσες θυσίες μπορεί να κάνει ένας παραγωγός για να ικανοποιήσει τον έρωτα της ζωής του; Πόσο μπορούν να δοκιμαστούν τα όρια ενός ανθρώπου μέχρι να αντιδράσει;

Δύο παραγωγοί αποφασίζουν να ανεβάσουν μια παράσταση βαριετέ. Η προσπάθειά τους όμως αυτή απαιτεί οικονομικούς πόρους που δε διαθέτουν. Οι υποχρεώσεις απέναντι στο θίασο και το έργο είναι πολλές, όπως και οι δυσκολίες. Πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με τόσους καλλιτέχνες που ταλαιπωρούνται από έρωτες, ζήλιες, απραγματοποίητα όνειρα, απορρίψεις και καταχρήσεις. Τί θα κάνουν όλοι αυτοί όταν το χειρότερο συμβεί και μάλιστα σε ώρα παράστασης; Πόσο επικίνδυνη είναι τελικά μια υπερπαραγωγή;».

Ο διευθυντής ορχήστρας Χρήστος Κτιστάκης επισήμανε ότι «αυτό που θα δει ο κόσμος θα είναι ένα μεγάλο θαύμα». Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συντελεστές και υπογράμμισε ότι «μια τέτοια παραγωγή δεν γίνεται σε άλλες, ακόμα και σε μεγαλύτερες, πόλεις».

Τέλος, ο Δημήτρης Λαπούσης παρουσίασε αναλυτικά τους συντελεστές της παράστασης που είναι οι παρακάτω:

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση Ορχήστρας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ.

Χορογραφία / Κινησιολογική επιμέλεια: ΦΑΙΗ Β. ΣΟΥΚΟΥ.

Επιμέλεια Ενδυματολογίας & Μακιγιάζ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ.

Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ.

Σκηνογραφία: ΧΑΡΑ ΓΡΑΒΑΝΗ – ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΟΒΑ – ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΡΗΓΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΩΝΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΚΟΣ.

Ήχος – Φωτισμός: ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ.

Κείμενο: NΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΝΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Φωτογραφία: THEO ALBANIS.

Graphic Design: ΦΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.

Βοηθός Σκηνοθέτη: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Βοηθός Ενδυματολόγου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΗΣ.

Make up assistant: ΧΑΒΙΑ ΕΡΡΙΚΑ – ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΑΝΝΑ -ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Υποστήριξη Παραγωγής: ΕΥΑ Β. ΣΟΥΚΟΥ – ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΣΤΑ.

Promotion: ΘΑΝΟΣ ΓΚΟΥΡΟΜΠΙΝΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΠΟΥΣΗΣ.

Παραγωγή: ΦΑΙΗ Β. ΣΟΥΚΟΥ.

Συμμετέχουν οι: Μπάκας Παναγιώτης, Μακρίδου Ανδρομάχη, Μωραΐτη Ζωή, Τσατσανάκος Δημήτρης,Τσέτσιλας Αστέριος, Σαμαντζής Θέμης, Γκατζά Έλενα, Νούτσου Λίνα, Φωτιάδης Απόστολος, Λαπούσης Δημήτρης, Σαϊνίδου Σταυρούλα, Κανέλλη Άννα, Ματθαίου Στεφανία, Μπαγεώργος Ηλίας, Κυρτσόπουλος Μιχάλης, Λυτροκάπη Νίκη, Πατσιαμάνη Κάτια, Ζουμπουνέλλη Ματίνα, Γκόβαρη Σταυρούλα, Δραχμάνη Ευτυχία, Ζακάρ Στελίνα,Χριστοδούλου Δημήτρης, Θεοδώρου Αφροδίτη, Φρίγγας Κωνσταντίνος, Κατσαβάκης Δημήτρης, Ταμβακάς Κώστας, Πάλλας Στέφανος, Λουκάς Αυγερινός, Μαντέλας Μιχάλης,Σούκος Βασίλης, Σαρακατσιάνος Ντίνος, Ζωϊτος Κώστας, Παυλακούδης Πάνος, Γκουντής Κώστας, Παζάρα Μαργαρίτα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.: Καθημερινά ώρες: 12 – 2μμ & 6-9μμ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6989.818773 (Ώρες Προπώλησης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ