Συνελήφθη 42χρονος στη Λάρισα για μαστροπεία

μαστροπΣυνελήφθη, στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός για μαστροπεία. Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο συλληφθείς προωθεί στην πορνεία γυναίκες, έναντι αμοιβής, κανονίζοντας ερωτικά ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχθές το βράδυ αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον συλληφθέντα και κανόνισαν να συναντηθούν λίγη ώρα αργότερα σε κεντρικό σημείο της πόλης. Στο προκαθορισμένο ραντεβού ο 42χρονος οδήγησε τον αστυνομικό σε διαμέρισμά του, όπου τους ανέμενε μία 35χρονη ημεδαπή. Στη συνέχεια, αφού ο συλληφθείς παρέλαβε από τον αστυνομικό, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τριάντα (30) ευρώ, η 35χρονη τον οδήγησε στο εσωτερικό του διαμερίσματος, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και συνέλαβαν τον 42χρονο.

Στην κατοχή του συλληφθέντος και της 35χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τριάντα (30) ευρώ, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και έξι (6) προφυλακτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος της 35χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ