Συναυλία από τα μουσικά σύνολα του δήμου Κιλελέρ

john (2)Μία απολαυστική βραδιά γεμάτη μελωδίες προσέφεραν στο κοινό τους το περασμένο Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας τα Μουσικά Σύνολα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Το πρόγραμμα της συναυλίας, που παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, περιελάμβανε την εκτέλεση γνωστών επιτυχιών από ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, καθώς και παιδικά τραγούδια. 

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, τόνισε πως η Μουσική Σχολή αποτελεί ένα πολιτιστικό φορέα, για το οποίο ολόκληρος ο Δήμος αισθάνεται περήφανος. “Σήμερα η Μουσική Σχολή πιστοποιεί και τη διάθεση όλων των συντελεστών της για κοινωνική προσφορά, αφού τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Αγάπη”, που θα αγοράσει τρόφιμα για να τα διαθέσει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Κιλελέρ, σε πολίτες που το έχουν πραγματικά ανάγκη” υπογράμμισε ο κ. Κομήτσας. Συνάμα, διατράνωσε την ανάγκη όλοι οι δημότες και ιδιαίτερα οι γυναίκες να στηρίξουν ενεργά την “Αγάπη” και τη φιλανθρωπική δραστηριότητα, που θα αναπτύξει σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κιλελέρ.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Μουσικής Σχολής, κ. Άντα Κουτρουμπέλη, επισήμανε μεταξύ άλλων: “Σε μία εποχή που η οικονομική κρίση πλήττει βάναυσα τους Έλληνες πολίτες, πολλοί εκ των οποίων αναγκάζονται να περικόψουν δαπάνες που θεωρούνται περιττές, θέλω να τονίσω ότι ο πολιτισμός και η ενασχόληση με τη μουσική δεν είναι πολυτέλεια. Η μουσική είναι τρόπος ζωής. Η μουσική παιδεία αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την πνευματική ολοκλήρωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενός παιδιού. Αυξάνει το κριτικό πνεύμα και τη διάθεση για προσφορά και αναδεικνύει υγιή πρότυπα στους νέους έτσι ώστε, ως ενήλικες πια, να είναι χρήσιμοι και δημιουργικοί πολίτες για τον τόπο μας”.

johnΣτην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ, κ. Θεοφάνης Νανούλης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Γεωργία Παπακωνσταντίνου και πλήθος κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ