ΣΥΡΙΖΑ: Με δανεικούς εργάτες η φιέστα Σαμαρά στην Ολυμπία Οδό

????-U??????? ?? ? ??? ?????U ¥??«Προκλητική επικοινωνιακή Φιέστα με δανεικούς εργαζόμενους» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ την επίσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσούκαλη στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σχολίασε την «προκλητική επικοινωνιακή φιέστα» του πρωθυπουργού τονίζοντας πως «η σκληρή πραγματικότητα των εγκαταλελειμμένων αυτοκινητόδρομων, των απαράδεκτων συμβάσεων με τους μεγαλοεργολάβους, των χιλιάδων θέσεων εργασίας που καταστρέφονται καθημερινά εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής» διαψεύδει πανηγυρικά τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα:«Με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια» ο Σαμαράς

Για προσπάθεια δημιουργίας ψευδαισθήσεων ότι η χώρα μπαίνει στην ανάπτυξη κάνει λόγο ο βουλευτής Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος, τονίζοντας ότι “με την φιέστα θέλουν να αποκρύψουν ότι περικόπτουν το μεγαλύτερο κομμάτι του φυσικού αντικειμένου του έργου της Ολυμπίας Οδού που είναι το κομμάτι Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα”.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Αχαΐας, Μαρίας Κανελλοπούλου κάνει λόγο για σόου με δανεικούς εργαζομένους που εμπαίζει την κοινή γνώμη. “Επιχειρούν να αποκρύψουν την πλήρη αδράνειά τους ως προς τα έργα υποδομής της Αχαΐας εγκαθιστώντας στα εγκαταλειμμένα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού σήμερα το πρωί άτομα, μηχανήματα και οχήματα που μέχρι χθες και τα προηγούμενα 3 χρόνια ήταν άφαντα”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ