Ιστορικές στιγμές για τον Τύρναβο 2005 που ανέβηκε στη Β’ εθνική

tirΟ Τύρναβος μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδο της ομάδας στη β’ εθνική μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Λεωνίδα Μπίλη επί του Τηλυκράτη στη Λευκάδα με 2-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν  ο Κακαβίτσης στο 11′ με κεφαλιά, και ο Οικονόμου στο 26′. Οι γηπεδούχοι που παρέταξαν μια νεανική και δυνατή ομάδα μπόρεσαν να μειώσουν στο 80 με τον Σϊτάη.

Η τυρναβίτικη ομάδα που ανεβαίνει στα σαλόνια της 2ης εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 45 χρόνια όταν την έριξε η χούντα των συνταγματαρχών έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων και σίγουρα αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τόσο στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας όσο και στη διοίκηση του Αχιλλέα Ντόκου που πάλεψε σκληρά σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες ώστε να κάνει το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν κοντά της τόσο στις άσχημες όσο και στις ευχάριστες στιγμές ενώ και σήμερα έδωσαν βροντερό παρόν στη Λευκάδα.

Τα πανηγύρια ξεκίνησαν από το γήπεδο του Τηλυκράτη ενώ αναμένεται να κορυφωθούν στον Τύρναβο τις πρώτες πρωινές ώρες με την άφιξη της αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ