H μητέρα του Brad Pitt επαινεί την Angelina Jolie για τη διπλή μαστεκτομή

12Μετά την δημοσιοποίηση σήμερα το πρωί της προληπτικής διπλής μαστεκτομής της Angelina Jolie, και την ανακοίνωση του Brad Pitt, η Jane Pitt, μητέρα του Brad, έδωσε τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση. «Είμαστε τόσο υπερήφανοι για την Angie», είπε σε μια δήλωση. «Αυτό που έκανε, σημαίνει πάρα πολλά για την οικογένειά μας, και ιδιαίτερα τα εγγόνια μας. Την αγαπάμε πάρα πολύ»…

Τα ίδια συναισθήματα είχε και ο αδελφός της Jolie, James Haven, ο οποίος σε ξεχωριστή δήλωση πρόσθεσε, Η αδελφή μου, όπως και η μητέρα μας, πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα. . . Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι αδελφός της.

Η Jolie επέλεξε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση, όταν οι γιατροί της διαπίστωσαν ότι είχε 87% πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού, αφού φέρει ένα «ελαττωματικό» γονίδιο, το BRCA1, το οποίο αυξάνει τις πιθανότητές της για ανάπτυξη της νόσου. Οι γιατροί της Jolie  είπαν επίσης ότι η ηθοποιός έχει 50% πιθανότητα να εμφανίσει καρκίνο των ωοθηκών, από τον οποίο η μητέρα της, Marcheline Bertrand, έχασε τη ζωή της το 2007.

Σε δήλωσή του ο Μπραντ Πιτ είπε: «Το μόνο που θέλω για εκείνη είναι να έχει μια μακρά και υγιή ζωή, για την ίδια και τα παιδιά μας. Αυτή είναι μια ημέρα χαράς για την οικογένειά μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ