Κατελαβαν τη ΔΕΥΑ Αγιάς

αγια (Αντιγραφή)Η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγιάς προχώρησε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΔΕΥΑ Αγιάς υλοποιώντας την απόφαση που είχε πάρει διεκδικώντας φθηνό νερό για τους δημότες και να σταματήσουν οι διακοπές των παροχών του νερού σε όσους δημότες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς λόγω της κρίσης.

Στην συνέχεια πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ με αφορμή την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μάη σε τοπική επιχείρηση στην διάρκεια της οποίας παραλίγο να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο της ΔΕΗ ο ιδιοκτήτης της.

Η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγιάς θα συνεχίσει τις δράσεις της το επόμενο διάστημα. Όπως έχει ήδη αποφασίσει, θα μαζέψει τους λογαριασμούς ύδρευσης από τους δημότες για να τους καταθέσει στην δημοτική αρχή απαιτώντας να μην μετατραπεί το νερό σε εμπόρευμα,  άμεση μείωση της τιμής του νερού στο κόστος του, κρατικό φορέα διαχείρισης υδάτων, να εκδίδονται οι λογαριασμοί κάθε τρίμηνο και χωρίς πάγιο, να καταργηθεί το ειδικό τέλος 80% στο νερό.

Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα επιτρέψουμε καμιά διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού. Καλούμε τους δημότες της Αγιάς να ενημερώνουν άμεσα την Λαϊκή Επιτροπή για κάθε απόπειρα διακοπής ρεύματος ή νερού.

Χρειάζεται να δυναμώσει η κοινωνική αλληλεγγύη, η κοινή δράση όλων μας για να αντιμετωπιστούν τα χειρότερα που έρχονται από την πολιτική της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής Αγιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ