Πέντε στα πέντε για τον Α.Ο. ΤΚΝΤ Τυρνάβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ενα χρυσό ένα αργυρό και τρία χάλκινα ο απολογισμός για τους αθλητές του συλλόγου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε την συμμετοχή 700 αθλητών  από όλη την Ελλάδα διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών 11-12 Μαΐου στην Πάτρα. Το επίπεδο των αγώνων ήταν το υψηλότερο των τελευταίων χρόνων και ο συναγωνισμός θύμιζε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα πλαισιώθηκε και με διεθνής διαιτητές από Κύπρο, Ολλανδία, Σουηδία με επικεφαλής τον υπεύθυνο Διαιτησίας της Παγκόσμιας και Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Chakir Chelbat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA-Εκεί για άλλη μια φορά ο Γκόλτσιος Κωνσταντίνος έδειξε την ανωτερότητά του κατακτώντας για δέκατη χρονιά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του -87 κιλά.

-Το αργυρό η Ντιντού Ελένη -62 κ. αποδίδοντας τα μέγιστα κάνοντας τέσσερις αγώνες χάνοντας στον τελικό αποδεικνύοντας ότι το μέλλον της ανήκει.

-Τα Χάλκινα μετάλλια ο Σκυβαλίδας Δημήτριος στα -63 κ. έκανε  την έκπληξη κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα στον ξαφνικό θάνατο τον δεύτερο παγκόσμιο πρωταθλητή στους Έφηβους, κερδίζοντας και τον προημιτελικό στην προσπάθειά του υπέστη διάστρεμμα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον ημιτελικό και έμεινε στην Τρίτη θέση.

Επίσης ο Κουτίνας Μιχάλης το Χάλκινο μετάλλιο στην ανοιχτή κατηγορία και η Πορτέση Ελένη στην -53 χάνοντας κι αυτοί στον πόντο αποδεικνύοντας την καλή τους κατάσταση .

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την απόδοσή τους καθώς και τον προπονητή κ. Ντιντό Χρήστο ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει και τους πέντε αθλητές στο βάθρο της δυσκολότερης διοργάνωσης διατηρώντας τον Τύρναβο σε έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους της Ελλάδας και την Διεθνή διαιτητή κ. Μπάρδα Σωτηρία οποία ήταν υπεύθυνη τεραίν μετά από πρόταση του υπεύθυνου Διαιτησίας αναγνωρίζοντας την αξία  και την εμπειρία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ