Ολομέλεια της Λαρισαίων Πόλις στις 13 Ιουνίου

larisΗ Δημοτική Παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» συγκαλεί ολομέλεια για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 8.30 στο Ξενοδοχείο Διόνυσος. Καλούνται να παρευρεθούν τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης, όλοι όσοι συμμετείχαν αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια  για την αλλαγή της πορείας αυτής της πόλης.  

Στην ανακοίνωση πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: “Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η χώρα διέρχεται σήμερα την μεγαλύτερη κρίση που γνώρισε μεταπολεμικά. Μια κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά πολύπλευρη: ηθική, πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική. Ειδικά στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη παρά τα θετικά στοιχεία που πολλοί, σε επίπεδο προθέσεων, αναγνωρίζαμε ότι περιείχε, δυστυχώς, η μέχρι τώρα εφαρμογή του έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι στο δήμο Λαρισαίων έχει εγκαθιδρυθεί εδώ και χρόνια ένα σύστημα εξουσίας προσωποκεντρικό και συγκεντρωτικό, πελατειακό και  παλαιοκομματικό, που στηρίζεται σε επικοινωνιακές τεχνικές.

Πιστεύουμε ότι στην σημερινή εποχή της κρίσης δεν μπορεί να σταθεί άλλο ένα τέτοιο σύστημα εξουσίας, γιατί υποθηκεύει το μέλλον του Δήμου και των πολιτών του.

Πιστεύουμε ότι τώρα είναι η ώρα να αναπτυχθεί ένα πραγματικά ευρύ αυτοδιοικητικό κίνημα αρχών,  μακριά από κάθε κομματική επιρροή,  για την ανατροπή αυτού του συστήματος εξουσίας, και την δημιουργία ενός νέου οράματος για το δήμο μας.

Με δεδομένη και την αλλαγή του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας, που προηγήθηκε, είναι ανάγκη να συζητήσουμε για την δυνατότητα δημιουργίας μιας νέας προοπτικής για την αλλαγή στο δήμο Λαρισαίων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ