Η “Ολυμπος” θα καθαρίσει τον Πηνειό

σύσκεψη 30-5Ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό της  πρωτοβουλίας της Γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος» να προσφέρει στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εκστρατεία καθαρισμού και αποψίλωσης στην όχθη του Πηνειού ποταμού, ενόψει και του Φεστιβάλ Πηνειού που ξεκινάει σε λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ των αρμοδίων αντιδημάρχων και του εκπροσώπου της εταιρείας κ. Χ. Γεωργόπουλου. Παρόντες ήταν αι αντιδήμαρχοι Πρασίνου, Πολεοδομίας και Καθαριότητας κ.κ. Μπατζηλιώτης, Γαλάτος και Ιωακειμίδου, καθώς και οι υπεύθυνοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε γνωστό ότι η εκστρατεία καθαρισμού της γαλακτοβιομηχανίας θα γίνει με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή της ίδιας της εταιρείας και με  την επίβλεψη φυσικά των υπηρεσιών του Δήμου. Η διαδικασία θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2013 στις όχθες του Πηνειού.

Από την πλευρά τους μάλιστα, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ευχήθηκαν να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες κι άλλες επιχειρήσεις της πόλης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, ώστε να γίνει πράξη η εμβάθυνση της συνείδησης των πολιτών για την προστασία και την περιποίηση των κοινόχρηστων χώρων της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ