Ολοκληρώθηκε η χρονιά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

john (6)Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για το Σχολικό Έτος 2012-2013 η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων. Περίπου 3000 μαθητές των  δημοτικών σχολείων του διευρυμένου Δήμου Λαρισαίων , παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα μαθήματα αποκτώντας από νωρίς μια κατάλληλη παιδεία σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας στο δρόμο.

Σήμερα κατά την τελευταία ημέρα λειτουργίας του, ο Δήμος Λαρισαίων προκειμένου να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην  επιτυχημένη λειτουργία του για το σχολικό έτος 2011-2012 διοργάνωσε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση κατά την οποία δόθηκαν οι έπαινοι συμμετοχής σε όλους τους μαθητές.

Παρόντες ήταν η εκπρ. της Περιφ. Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Π. Αγαπητού, η εκπρόσωπος της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Κ. Χατζημίχου, η γραμματέας του Τμήματος Π. Μπουγά, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθ. Μαμάκος και Αρ. Γαλάτος κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων έγινε μια σημαντική διαδικασία αξιολόγησης των υπεύθυνων εκπαιδευτών από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των μαθητών, σε αντικείμενα που αφορούν τη γνώση του αντικειμένου, την προετοιμασία, τη μεταδοτικότητα, τη σχέση με τον εκπαιδευόμενο, και τη γενική συμπεριφορά.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής συμπλήρωσε φέτος έντεκα χρόνια λειτουργίας και μόνο στη φετινή χρονιά φιλοξενήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν περίπου 3000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ