Αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις Αγ. Παρασκευής Στομίου

κατασκΚατά την θερινή περίοδο έτους 2013 θα λειτουργήσει στο Στόμιο η  παιδική κατασκήνωση της Αγίας Παρασκευής στην οποία θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών. Η κατασκήνωση βρίσκεται στην παραλία του Στομίου. Όπως κάθε χρόνο, θα φιλοξενηθούν τα παιδιά που θα κάνουν σχετική αίτηση στο Δημαρχείο της Αγιάς ή σε Κέντρα Υγείας ή Αγροτικά Ιατρεία ή στους Σταθμούς Προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου μέχρι 14 Ιουνίου.

Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 13/7/2013 – 23/7/2013

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 25/7/2013 – 4/8/2013

Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 6/8/2013 – 16/8/2013

Κάθε παιδί πριν την εγγραφή του εξετάζεται από γιατρό, ο οποίος συμπληρώνει την ειδική καρτέλα και βεβαιώνει ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια και ότι δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια ή από ψυχονευρωτικά- σωματικά – διανοητικά νοσήματα.

Μαζί με το έντυπο της αίτησης οι γονείς πρέπει να υποβάλλουν και φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού της εφορίας ή της πλέον πρόσφατης δήλωσής τους θεωρημένο ή δήλωση του Ν. 1599/86 που θα αναφέρει το ύψος του οικογενειακού εισοδήματός τους. 

Για την άνετη παραμονή του το παιδί χρειάζεται, εκτός από το ρουχισμό της επιλογής του: κοντομάνικα μπλουζάκια και σορτσάκια, αθλητικά παπούτσια, φούτερ ή πουλόβερ, κάλτσες και εσώρουχα, ένα μακρύ παντελόνι, πιζάμες, μαγιό, σαγιονάρες, καπέλο, πετσέτα προσώπου, πετσέτα μπάνιου ή μπουρνούζι, πετσέτα θάλασσας, σάκο για τα άπλυτα.

Επίσης ένα τσαντάκι που θα περιέχει: οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, σαμπουάν, σαπούνι, σφουγγάρι μπάνιου, αντηλιακό. Για την ευκολία των παιδιών καλό θα είναι , όλα τα παραπάνω είδη  να αναγράφουν το όνομά τους.

Δεν χρειάζονται μαξιλάρια και κουβέρτες. Τα είδη αυτά χορηγούνται  από την κατασκήνωση.

Απαγορεύονται: μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, ακόμα δεν ενδείκνυται να φέρουν μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά, είδη αξίας, και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2494350120  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ