Δύο νέες περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στη Λάρισα

γιαγιαΣε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που εξαπάτησαν ηλικιωμένη στη Λάρισα. Οι δράστες, προσποιούμενοι ότι θα διεκπεραίωναν προσωπική υπόθεση συγγενικού της προσώπου, κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.
Ειδικότερα, ο δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, πλησίασαν 82χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα ότι θα τακτοποιούσαν εκκρεμότητα συγγενικού της προσώπου με ασφαλιστική εταιρεία, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (1.600) ευρώ. Μέρος των χρημάτων έκανε ανάληψη η ηλικιωμένη από υποκατάστημα τράπεζας, στο οποίο τη μετέφεραν οι άγνωστοι δράστες με το όχημα.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Επίσης άγνωστος προσποιούμενος το λογιστή συγγενικού προσώπου ηλικιωμένης, κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Ειδικότερα, ο δράστης πλησίασε 77χρονη ημεδαπή έξω από την οικία της και προσποιούμενος το λογιστή συγγενικού της προσώπου, κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ, με το πρόσχημα της τακτοποίησης οφειλής στην εφορία.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ