Χώρισε επίσημα ο Πούτιν

22Επίσημα, τέλος, στις φήμες που τους ήθελαν τα τελευταία τρία χρόνια να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον έγγαμο βίο τους έβαλαν την Πέμπτη το βράδυ ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και η σύζυγός του, Λουντμίλα…

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μέσω της τηλεόρασης. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση των δύο είχαν γίνει γνωστά το 2010.

Η Λουτμίλα Πούτινα είχε εξαφανιστεί τελείως από το προσκήνιο και οι δημόσιες εμφανίσεις της μαζί με το σύζυγό της, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχαν περιοριστεί στο ελάχιστο.
Όλοι στη Ρωσία αναρωτιούνται πού έχει χαθεί και ποιοι λόγοι την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα οι φήμες για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του προέδρου οργιάζουν.
Φημολογείται ότι ο Πούτιν εξακολουθεί να διατηρεί σχέση με τη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάγιεβα, ενώ άλλοι τον θέλουν να έχει ερωτικό δεσμό με την πρώην κατάσκοπο Άννα Τσάπμαν, που τώρα ασχολείται με το μόντελινγκ.

Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι η Λουντμίλα, πρώην αεροσυνοδός, έχει αποσυρθεί με δική της απόφαση στη γενέτειρά της, στην Αγία Πετρούπολη. Αντίθετα άλλοι τη θέλουν να διαμένει ”εξορισμένη” στην καλοκαιρινή κατοικία του ζεύγους στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.

Η τελευταία θεωρία που ακούστηκε σχετικά με την απουσία της Λουντμίλα, υποστηρίζει ότι διέμενε σε πολυτελή κατοικία που χτίστηκε με κρατικά κονδύλια, δίπλα στο παλιό μοναστήρι Γιελιζάροφ, κοντά στα σύνορα με την Εσθονία.
Πηγή: theinsider.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ