Χόρεψαν για καλό σκοπό στη Λάρισα

john (2)Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου ο 2ος Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού 2012 “Dancing for a good cause” που εντάχτηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «FESTIVALIA» στο Pantheon Plaza. Εκατοντάδες πολίτες ήρθαν να στηρίξουν με την παρουσία και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης που φέρανε στο χώρο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων.

Σε ένα θετικά φορτισμένο κλίμα οι διαγωνιζόμενοι είχαν την δυνατότητα να χορέψουν, να εκφραστούν, να χαρούν και να υποστηρίξουν φιλανθρωπικό σκοπό. Η συμμετοχή τους στο μαραθώνιο κρίθηκε σε επίπεδο αντοχής και όχι στις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων. Τα τελευταία 2 ζευγάρια εγκατέλειψαν την πίστα στις 7.30 σχεδόν το πρωϊ της επομένης!

Κατηγορία Ατομικό

1η θέση: Αλεξάνδρα Πάτρα (ώρα λήξης 3:15)

2η θέση: Μαρία Μπαργιώτα (ώρα λήξης 01:25)

3η θέση: Χρύσα Μπράτη (ώρα λήξης: 00:30)

Κατηγορία Ζευγάρια

1η θέση: Ρούλα Παπαδοπούλου & Βασίλειος Σιμσιρής (ώρα λήξης 07:20)

2η θέση: Αλεξία Βαλιάκου & Δημήτρης Παπαδημητρίου (ώρα λήξης 07:19)

3η θέση: Αναστασία Σεφέρογλου & Κρίστιαν Όπρεα (ώρα λήξης 05:50)

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωριστεί ότι για την επιτυχία της βραδιάς αρωγοί ήταν 8 συνεργαζόμενοι φορείς, 8 μέσα μαζικής ενημέρωσης, 25 χορηγοί, και περίπου 30 εθελοντές που βοηθήσανε στην πραγματοποίηση της βραδιάς ως γραμματεία, επιτροπή και εξειδικευμένη βοήθεια. Μαζεύτηκαν συνολικά περίπου 500 είδη πρώτης ανάγκης που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με junior Μαραθώνιο για παιδιά και στη συνέχεια στα διαλείμματα των ωρών παρουσίασαν χορογραφίες οι: Βασιλική Γεροκώστα & Μπάμπης Παππάς, Ειρήνη Αγγελίδη, Art of Dance, BURN the FLOOR, SALSA y SUENO DANCE PROD., και ZouBurlesque Cast. Ενώ ο  Tomas de la Magia μάγεψε τους μικρούς και μεγάλους φίλους ενώ η ομάδα Tonbokai Kendo Larisa μας παρουσίασε αυτή την ιδιαίτερη πολεμική τέχνη.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μπορούσε όποιος ήθελε από το κοινό να χορέψει και να συμμετέχει στις ομαδικές δράσεις που θα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ