Σπουδαία εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου στο παλιό λατόμι

johnΜια υπέροχη βραδιά χάρισαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Τυρνάβου σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση που έγινε στο ανοιχτό θέατρο (παλιό λατόμι) του Τυρνάβου την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013.

Η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Τα Σμυρνέικα Τραγούδια» ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη κυρίως σε αγαπημένα και νοσταλγικά τραγούδια και χορούς της Σμύρνης, της Πόλης και της Μικράς Ασίας ενώ παράλληλα υπήρξε και ένα μικρό αφιέρωμα σε χορούς του Β/Α Αιγαίου.

101αΣτην παράσταση έλαβαν μέρος η Χορωδία και το σύνολο των Χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου συνοδεία 8μελούς ορχήστρας με τους Γεωργία Περίσσιου-Λιανού (τραγούδι), Αλέξη Κωνσταντίνου (τραγούδι, κανονάκι), Θανάση Ζιώζια (βιολί), Βαγγέλη Τσιαπλέ (ούτι, σαζ, μπουζούκι), Χρήστο Καλαμπούκα (λαούτο), Κώστα Μαντέ (μπάσο), Γιώργο Κατσάρα (κρουστά) και Βάσια Τασιούδη (σαντούρι). Αφηγητής: Γιώργος Σαράτσης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είχαν ο μαέστρος κ. Νίκος Στεφ. Ευθυμιάδης και οι χοροδιδάσκαλοι κκ. Πέτρος Δημάκης και Θανάσης Ζιώγας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ