Παραπομπή σε δίκη μετά από μήνυση της ΧΑ

antarsyaΤο γεγονός ότι ο εισαγγελέας παραπέμπει σε δίκη τον γραμματέα του ΕΕΚ Σ.Μιχαήλ και τον τέως πρύτανη του ΕΜΠ Κ.Μουτζούρη, μετά από αντίστοιχες μηνύσεις της Χρυσής Αυγής στηλιτεύει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την «πρωτοφανή απόφαση» του εισαγγελέα να παραπέμψει σε δίκη τον Σάββα Μιχαήλ, γραμματέα του ΕΕΚ, αλλά και τον τέως Πρύτανη του ΕΜΠ Κ. Μουτζούρη ύστερα από μηνύσεις της Χρυσής Αυγής.

Ο Σάββας Μιχαήλ διώκεται επειδή σε ανακοίνωση του ΕΕΚ έγραψε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική συμμορία που οργανώνει επιθέσεις σε μετανάστες, ενώ ο τέως Πρύτανης επειδή στο ΕΜΠ στεγαζόταν ψηφιακά το Indymedia όπου γράφονταν καταγγελίες εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ λέει ότι  μηνύσεις αυτές έρχονται ύστερα από μια βιομηχανία μηνύσεων που έκανε η Χρυσή Αυγή εναντίον κομμάτων, μαζικών οργανώσεων και πολιτών, υμπεριλαμβανομένων και στελεχών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Εμείς δεν πρόκειται ούτε να σιωπήσουμε ούτε να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στη Χρυσή Αυγή, αυτή τη ναζιστική συμμορία που ευθύνεται για πλήθος βιαιοπραγίες, ακόμη και για δολοφονικές επιθέσεις. Με ένα μεγάλο μαζικό ενωτικό κίνημα ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, με κοινή πάλη Ελλήνων και μεταναστών θα διώξουμε τους φασίστες από κάθε γειτονιά» καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ