Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι καταξιωμένος στη συνείδηση του λαού

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ

ανδρεαςΟ Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ο θεμελιωτής της Δημοκρατίας στην χώρα. Όσοι αναφέρουν το όνομα του το κάνουν για να βγουν από την πολιτική αφάνεια και να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην παράταξη που ανήκουν ειδικά όταν αυτοί υπήρξαν μόνιμοι πολιτικοί του κατήγοροι.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ως ο ηγέτης που άλλαξε τις οικονομικές τάξεις στην Ελλάδα και έκανε τις μεγαλύτερες τομές στην υγεία, παιδεία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Είναι τραγελαφικό  να κατηγορείται από ανθρώπους που εκπροσωπούν τις πιο σκοτεινές περιόδους της εποχής μας, άσχετα αν αλλάζουν τους πολιτικούς χώρους σαν τα πουκάμισα.

Με τις δηλώσεις Βορίδη – Γεωργιάδη – Πολύδωρα αποκαλύπτονται πλέον και οι δεσμοί της Ν.Δ με την Χρυσή Αυγή.

Υπενθυμίζουμε στον κο Βορίδη ότι πριν λίγο καιρό ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό αποδέχτηκε ότι την χώρα κατέστρεψε η κυβέρνηση Καραμανλή όταν παρέδωσε στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου Δημοσιονομικό έλλειμμα 15,6% .

Το ΠΑΣΟΚ ακόμη και σήμερα με την στάση του στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα απέδειξε πως είναι πολιτικός παράγοντας της σταθερότητας και της δημοκρατίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ