Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών δήμου Τυρνάβου

DSC06136Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τα παιδιά των παιδικών σταθμών που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής τού Δήμου Τυρνάβου. Στην κεντρική πλατεία τής πόλης οι μικροί μαθητές και των επτά παιδικών σταθμών της περιοχής  με θέμα “Στα γαλάζια τα νερά…..όνειρα θαλασσινά”, και με την καθοδήγηση, την εμπειρία ,και την άριστη παρουσίαση των εμψυχωτών-παιδαγωγών τής ομάδας ψυχοπαιδαγωγικής ενημέρωσης και εμψύχωσης “ΕΚΦΡΑΣΗ” ,καθώς και των εκπαιδευτικών όλων των σταθμών είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα, να βιώσουν τη θάλασσα και τις χαρές της, να γίνουν πειρατές και ναυαγοί, να ψυχαγωγηθούν, να αυτοσχεδιάσουν και να παίξουν.

DSC06126Η χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με πολύ μουσική, κίνηση  και το δημιουργικό παιχνίδι που προέκυψε ευχαρίστησε και ενθουσίασε όλα τα παιδιά των σταθμών .

Στό τέλος τής εκδήλωσης ο πρόεδρος τού Ο.Κ.Π.Δ.Τ  κ. Απόστολος Γκανάτσιος  χαιρέτισε τούς μικρούς μαθητές, τούς γονείς τους, τούς παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τούς χορηγούς συνεχάρη την θεατρική ομάδα “ΕΚΦΡΑΣΗ”, τις δασκάλες  και τόνισε την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχεται από τούς παιδικούς σταθμούς. Επίσης συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όσους συνετέλεσαν στήν εκδήλωση και ευχές για “καλό καλοκαίρι” απηύθυνε και η προϊσταμένη  του Οργανισμού κ. Θεολογία Κοκότη-Ταμπόση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ