Συνεχίζεται η διάλυση της αυτοδιοίκησης

Ανακοίνωση της παράταξης Λαρισαίων Πόλις

larisΗ διάλυση της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεχίζεται. Και παρά τις θριαμβολογίες των κυβερνητικών στελεχών μοιάζει τα χειρότερα να έρχονται. Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ που έφτασε να συνιστά συνταγματική εκτροπή, αναγγέλθηκε ο «ξαφνικός θάνατος» για την Δημοτική Αστυνομία, αλλά και για τους υπαλλήλους βασικών κοινωνικών δομών και της εκπαίδευσης που εποπτεύονται από τους Δήμους.

Πέραν του σοβαρού κοινωνικού προβλήματος που δημιουργείται καθώς πετιούνται στην κυριολεξία στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι, δίνεται η χαριστική βολή στους δήμους, όπου μετά την αποψίλωση από υπαλλήλους των ΔΕΥΑ και των υπηρεσιών καθαριότητας, σειρά έχουν οι κοινωνικές δομές.
Η παράταξή μας θα παλέψει με όποιες δυνάμεις διαθέτει μαζί με τους εργαζόμενους για να αποτρέψει την καταστροφή στην οποία οδηγείται η τοπική αυτοδιοίκηση. Ήρθε η ώρα δημοτικές αρχές και δημοτικά συμβούλια να πρωταγωνιστήσουν σε έναν αγώνα για την ανατροπή πολιτικών που χωρίς σχεδιασμό και λογική οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην ανεργία, καταστρέφουν το κράτος πρόνοιας της πατρίδας μας, αποδυναμώνουν τους δήμους και αφήνουν τον πολίτη απροστάτευτο στη λαίλαπα που έρχεται. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ