Δύο συλλήψεις για ληστεία στον Τύρναβο

Αναζητείται ακόμη ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός των δραστών

συλΣυνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-07-2013) στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 17 ετών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος πεζού ημεδαπού. Επιπλέον, αναζητείται ακόμη ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός τους.
Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στον Τύρναβο, οι δύο συλληφθέντες μαζί με το συνεργό τους έσπρωξαν 58χρονο ημεδαπό με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια με χρήση βίας του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ και κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 2.500 ευρώ.
Οι δράστες διέφυγαν, αλλά εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς επιβαίνοντες σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (445) ευρώ, μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, το οποίο κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ