5ος ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ο ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην μακρινή Puebla του Μεξικού πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αντρών Γυναικών, σε μια διοργάνωση που συμμετείχαν 133 χώρες με τους κορυφαίους αθλητές τους. Εκεί ο Γκόλτσιος αγωνίστηκε με σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε πίσω τον τελευταίο μήνα από τις προπονήσεις.
Αυτό όμως δεν τον πτόησε και συγκεντρώνοντας όλες του τις δυνάμεις και την εμπειρία του κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον αθλητή από την Σλοβακία 8-2, στον δεύτερο της Ολλάνδίας 6-5 στον τρίτο δίνοντας όλες του τις δυνάμεις τον έμπειρο αθλητή από την Τουρκία και χρυσό Μεσογειονίκη πριν ένα μήνα 7-5. Στον τέταρτο αγώνα ο οποίος έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα μισής ώρας μην αφήνοντας τον Κώστα να αναπληρώσει της δυνάμεις του, έχασε από τον Αζέρο αθλητή 9-5 ένα βήμα πριν τα μετάλλια.
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Ο. Τ.Κ.ΝΤ. Τυρνάβου και οι προπονητές αναφέρουν τα εξής: “Είμαστε περήφανοι για την απόδοση του και για το αποτέλεσμα που έφερε και μάλιστα με τόσο δύσκολες συνθήκες γι αυτόν , Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός απο τον τραυματισμό του , τον ταλαιπώρησε και μια ίωση με υψηλό πυρετό την τελευταία βδομάδα καθώς και το υψόμετρο μιας και η πόλη είναι 2.200 μέτρα και η προσαρμογή δεν είχε γίνει μιας και η Ελληνική αποστολή έφτασε 2 μέρες πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Κώστα σε συγχαίρουμε και σ ευχαριστούμε ! νοιώθουμε περηφάνεια που είσαι παιδί δικό μας!!!
Σε περιμένουμε να χαρούμε τη νίκη σου όλοι μαζί”!!!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com